МЕНИ
ЗАТВОРИ

летопис 2021/22.

Радионица "Моја књига"
"У књигама спава искуство света и ти га будиш читајући Књига као рани цвет процвета, када је узмеш и носиш кући". Ово су речи песника, а како су наши прваци доживели сусрет са књигом у нашој школској библиотеци можете видети на фотографијама које смо снимили током радионице "Моја књига". Радионица је замишљена као занимљив начин да ученици упознају богатство које се крије у књигама, а свако од њих имао је задатак да осмисли и украси "своју књигу".... На крају смо као резултат добили заједнички пано препун књига осликаних дечјом маштом.
OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic
Дечија недеља
У циљу обележавања Дечије недеље у школи су реализоване приредба добродошлице ђацима првацима и радионица "Здрава храна". Поред тога, нашу школу је посетила новинарска екипа РТС-а која је снимила прилог о ликовном конкурсу који је наша школа објавила и на ту тему разговарала са нашим ученицима.
OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic
Адаптиран едукативни материјал
Наши ученици на забаван начин уз помоћ адаптираних свезака уче бројеве, боје, богате речник, развијају фину моторику, манипулативну спретност, као и визуелну перцепцију. Креативне идеје наших наставника додатно мотивишу и подстичу наше ученике да буду активни у процесу усвајања нових знања.
OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic
Облици
Наши ученици визуелно-тактилним испитивањем, дискриминацијом и класификацијом облика и предмета у околини, развијају способности правилног опажања предмета. Ове способности су неопходне у разумевању физичке околине и свакодневном, самосталном, функционисању у њој.
OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic
Подела таблета и лаптоп рачунара ученицима
У циљу унапређења и дигитализације процеса образовања, 23.септембра, је у нашој школи представник општине Вождовац уручио свим ученицима од 3. до 6. разреда таблете и њиховим наставницима лаптоп рачунаре, које је донирао град Београд. У име свих ученика и наставника, директор школе се захвалио и нагласио да општина и школа имају одличну сарадњу.
OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic
Неки нови клинци
И ове године, неки нови клинци крећу на пут стицања нових знања, искуства и вештина... Будимо им подршка на том путовању и пожелимо им срећан почетак! Наши пријатељи из из градске општине Вождовац су то већ учинили. Они су им улепшали прве школске дане изненадивши их својом посетом и поклонима.
OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic
Ретроспектива наших искустава